Just Film Works in Progress in Tallinn

Durim Kryeziu's 'Family' wins support from Just Film Works in Progress in Tallinn

Just Film Works in Progress at the Black Nights Film Festival awards the debut film 'The Family' written and directed by Durim Kryeziu and produced by Bardhyl Bejtullah.

"Family" follows Lona, a 16-year-old girl raised in a traditional family who decides to pursue her new passion for rock music. The film addresses the contradictory family relationships between traditional and contemporary.

Director of Photography: Isak Duraku, Screenwriter: Zeni Ballazhi, Costume Designers: Nature Simnica, Makeup: Spring Metolli, Composer: Leonard Canhasi, Sound: Labinot Sponca, Field Producer: Butrint River, Organizer: Arben Bajgora.

Playing roles: Eli Gashi, Hazir Sh. Haziri, Arbnesha Nixha, Xhevat Qorraj, Elvir Tahiri, Lum Veseli, Lulzim Guhelli, Luan Dhaka, Avdi Gervalla, Labinot Lajçi, Urim Canhasi, Ideal Nrecaj, Rron Ukimeraj, Vjollce Osmani.

The film is a production of the movie house "2B studio", and is subsidized by the Kosovo Film Center, Municipality of Prishtina and sponsors: Meridian, Petrol Company, Gegnia Film, "Qerimi" bakery, "Loti" company, Water Point.

 

Official news link:

https://industry.poff.ee/award-winners-of-just-film-works-in-progress-and-script-pool-tv-revealed/

 

‘Familja’ nga Durim Kryeziu fiton mbështetje nga Just Film Works in Progress në Tallinn

Just Film Works in Progress në Black Nights Film Festival i jep çmimin filmit debutan ‘Familja’ me skenar dhe regji nga Durim Kryeziu dhe me producent Bardhyl Bejtullahun.

“Familja” përcjellë Lonën, një vajzë 16 vjeçare e rritur në një familje tradicionale, e cila vendos ta ndjek pasionin e ri të saj për muzikën rok. Filmi i trajton raportet kontradiktore familjare mes tradicionales dhe bashkëkohores.

Drejtor i fotografise: Isak Duraku, Skenograf: Zeni Ballazhi, Kostumografe:  Natyra Simnica, Grimi: Pranvera Metolli, Kompozitor: Leonard Canhasi, Zëri: Labinot Sponca, Producent i terenit: Butrint Lumi, Organizator: Arben Bajgora.

Rrolet i luajnë: Eli Gashi, Hazir Sh. Haziri, Arbnesha Nixha, Xhevat Qorraj, Elvir Tahiri, Lum Veseli, Lulzim Guhelli, Luan Daka, Avdi Gervalla, Labinot Lajçi, Urim Canhasi, Ideal Nrecaj, Rron Ukimeraj, Vjollcë Osmani.

Filmi është prodhim i shtëpisë filmike “2B studio”, dhe është subvencionuar nga Qendra Kinematografike e Kosovës, Komuna e Prishtinës dhe sponzoret: Meridian, Petrol Company, Gegnia Film, Furra “Qerimi”, Kompania “Loti”, Ujë Pika.

Linku zyrtar i lajmit:

https://industry.poff.ee/award-winners-of-just-film-works-in-progress-and-script-pool-tv-revealed/

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and conditions.

Comments